Izvor: Radio 021, 19.Apr.2021, 15:49

Firmaši na strani Lalatovića: Da li su lični interesi pojedinaca važniji od stabilnosti kluba?

Navijači Vojvodine oglasili su se povodom najnovijih dešavanja u klubu, na koje je, kako navode, ukazao šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Lalatović je prethodnih nedelje otvoreno prozvao pojedine članove uprave navodeći da ga ne žele u timu, a u pitanje je doveo i njihovu stručnost da uopšte vode klub kakav je Vojvodina. On je najavio da neće produžiti ugovor sa novosadskim superligašem, o čemu možete da čitate na OVOM LINKU.

Saopštenje navijača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa mejl adrese "Firma 1989", a uz potpis "Ujedinjenih navijača FK Vojvodina", poslato je na adrese medija i u njemu se navodi da je situacija u klubu zabrinjavajuća. Kako navode, pojedini članovi Upravnog odbora destabilizuju klub taman kada se učinilo da se sveukupna situacija popravlja - isplaćene su zaostale zarade, osvojen je Kup, ponovo ostvaren plasman u polufinale, te je klub kroz veći deo sezone na trećoj poziciji u šampionatu.

"Šef stručnog štaba Nenad Lalatović dotakao se aktuelnog problema i putem sredstava javnog informisanja upozorio javnost na trenutnu situaciju u klubu. Postavlja se pitanje, da li su lični interesi pojedinaca, članova Upravnog odbora, važniji od stabilnosti kluba. Stiče se utisak da nekom smeta jaka Vojvodina, odnosno da se tendenciozno opstruiše normalan rad kluba. Na koji drugi način objasniti kreiranje vanredne situacije u klubu, koja se nažalost projektuje od onih kojima je klub poveren na rukovođenje", poručuju navijači.

Oni su upitali kome smeta jaka FK Vojvodina i u čijem je interesu destabilizacija kluba.

"Stoga apelujemo na celokupnu sportsku i vojvodinašku javnost da shvate ozbiljnost situacije sa kojom je FK Vovjodina suočena, odnosno pozivamo sve one kojima je Vojvodina u srcu da se uključe u rešavanje aktuelnih problema, kako bi zajedničkim angažmanom obezbedili normalno funkcionisanje kluba", zaključuje se u saopštenju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ujedinjeni navijači: Kome smeta jaka Vojvodina?

Izvor: Danas, 19.Apr.2021

Ujedinjeni navijači Fudbalskog kluba Vojvodina ocenili su danas da je situacija u klubu zabrinjavajuća i izrazili zabrinutost zbog najnovijih dešavanja u klubu na koje je nedano ukazao i šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.