Izvor: Radio 021, 18.Avg.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO, VIDEO: Troje mrtvih u stampedu i neredima pred utakmicu u Hondurasu

Tri osobe su poginule a sedam je povređeno u neredima koje su izazvali navijači suparničkih fudbalskih klubova u Tegusigalpi, prestonici Hondurasa.

Nasilje je izbilo pre planirane utakmice između Motague i Olimpije u subotu uveče. Sve je počelo kada je gomila bacila kamenje na autobus Motague i pritom povredila tri igrača. Sukobi su nastavljeni na Nacionalnom stadionu i van njega nakon što je otkazana utakmica.

"Tri osobe poginule su a sedam je upucano i izbodeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Među njima je dečak. Tri povređene osobe su u kritičnom stanju", rekla je portparolka bolnice Laura Šoner.

Više od 10.000 ljudi već je bilo na stadionu kada su počeli neredi. Mnogi su se našli usred stampeda kada je policija bacila suzavac na huligane.

Motagua je na Tviteru objavila fotografije počinjene štete u autobusu i povređenih igrača u bolnici i optužila je navijače Olimpije za nerede tražeći da vlasti oštro sankcionišu ove nerede.



Autor: Anadolija

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje poginulo i desetoro povređeno u sukobima navijača u Hondurasu

Izvor: RTS, 18.Avg.2019

Troje osoba je preminulo a oko deset je ranjeno u neredima navijača u Tegusigalpi, glavnom gradu Hondurasa. . Do nasilja je došlo pred utakmicu između ekipa Motagua i Olimpija u subotu uveče...Povod za sukob bio je napad...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.