Izvor: Radio 021, 02.Nov.2020, 14:27

FOTO, VIDEO: Temerinska i dalje prohodna, radovi odloženi

Mada je bilo najavljeno, u ponedeljak ujutru nije došlo do zatvaranja Temerinske ulice zbog radova na nadvožnjaku.

Kako se reporter 021.rs uverio, vozila normalno prolaze delom Temerinske kod nadvožnjaka pruge Novi Sad - Beograd.

Kada će ulica biti zatvorena zbog radova na rekonstrukciji nadvožnjaka, u sklopu gradnje nove pruge, trenutno nije poznato.

Autobusi se vraćaju na redovne trase

GSP je saopštio da se autobusi koji voze Temerinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od sutra, 3. novembra, vraćaju na redovne trase, s obzirom da se "kod izvođača radova nisu stekli uslovi za zatvaranje ulice".

Radi se o autobusima na linijama 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30.

Dodaju da će, kada se steknu uslovi za zatvaranje Temerinske ulice, GSP građane blagovremeno obavestiti o izmenama trase.



Radovi na nadvožnjaku, kada započnu, trebalo bi da traju do kraja marta 2021. godine.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.