FOTO: Uređenje Parka prisajedinjenja skoro završeno

Izvor: Radio 021, 07.Nov.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Uređenje Parka prisajedinjenja skoro završeno

Park prisajedinjenja između dve zgrade Muzeja Vojvodine, biće završen u narednih nedelju dana.

Kako se uverio reporter 021.rs, radnici rade na parternom uređenju, a sređuju se i zelene površine tako da je izvesno da će se ispoštovati rok za radove, a to je 16. novembar.

Ukoliko i bude kašenjenja i probijanja roka, sve ipak mora da bude gotovo do 24. novembra, kada sledi otvaranje Parka i Muzeja prisajedinjenja koji će biti deo Muzeja Vojvodine.

Podsetimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da se uređenje ove parkovske površine finansira preko Uprave za kapitlana ulaganja Vojvodine sa 38,2 miliona dinra sa PDV-om.

Projektom rekonstrukcije je bilo planirano da prostor za istrčavanje pasa bude malo pomeren i opremljen novom opremom, da se ukloni beton koji je služio kao privremeni parking, da će staze i deo platoa biti behatonirani, dok će zelene površine biti povećane i biće zasađeno dodatno drveće.

Planirano je da se u ovom parku održavaju koncerti, tribine i drugi kulturni događaji.

Autor: Žarko Bogosavljević - zarko@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.