Izvor: Radio 021, 09.Sep.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Uklonjeno više desetina divljih deponija sa različitih lokacija u Novom Sadu

Ekipe "Čistoće" uklonile su protekle nedelje divlje deponije sa više desetina lokacija u Novom Sadu, saopštilo je ovo javno-komunalno preduzeće.

"Zbog velikog broja divljih deponija, koje jedan broj nemarnih građana pravi svakodnevno, po ko zna koji put apelujemo na sve naše sugrađane da se ponašaju savesno i pomognu nam u očuvanju čistoće našeg grada. Kada je reč o krupnom i kabastom otpadu, osim što je njegovo odlaganje na Gradskoj deponiji besplatno, u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je i redovna akcija odvoženja krupnog i kabastog otpada po rasporedu koji se može pogledati na našem sajtu i Fejsbuk stranici", poručio je direktor "Čistoće" Vladimir Zelenović, a stoji u saopštenju.

Kako navodi "Čistoća", akcije uklanjanja divljih deponija se odvijaju svakodnevno, o čemu svedoče fotografije koje se mogu pogledati na sajtu i Fejsbuk stranici gradskog preduzeća.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

JKP Čistoća u Novom Sadu: Građani ne prestaju da prave divlje deponije

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Sep.2019

Javno gradsko preduzeće "Čistoća" iz Novog Sada saopštilo je danas da je tokom akcije uklanjanja divljih deponija, koja je sprovedena protekle nedelje, uklonjeno više desetina takvih deponija na različitim lokacijama u gradu, te da prethodni apeli ka građanima nisu urodili plodom...Oni su naveli...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.