JKP Čistoća u Novom Sadu: Građani ne prestaju da prave divlje deponije

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Sep.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JKP Čistoća u Novom Sadu: Građani ne prestaju da prave divlje deponije

Javno gradsko preduzeće "Čistoća" iz Novog Sada saopštilo je danas da je tokom akcije uklanjanja divljih deponija, koja je sprovedena protekle nedelje, uklonjeno više desetina takvih deponija na različitim lokacijama u gradu, te da prethodni apeli ka građanima nisu urodili plodom.

Oni su naveli da je neverovatno da se uprkos njihovom trudu "svakodnevno pojavljuju nove" divlje deponije, koje su "ruglo" grada.

Preduzeće je ponovo apelovalo na, kako su naveli, "jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << broj nemarnih građana" da hitno počnu da se ponašaju savesno i pomognu u očuvanju čistoće grada.

Podsetili su da je odlaganje krupnog i kabastog otpada besplatno na Gradskoj deponiji, ali i da je u toku i redovna akcija odvoženja takvog otpada po rasporedu koji se može pogledati na sajtu i Fejsbuk (Facebook) stranici Čistoće.

Dodaje se da se akcije uklanjanja divljih deponija u Novom Sadu odvijaju svakodnevno, te da količinu smeća i brojnost deponija građani mogu videti na fotografijama koje su dostupne na sajtu Čistoće i Fejsbuk stranici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.