Izvor: Radio 021, 05.Okt.2020, 11:43

FOTO: U dve odvojene akcije u Ćupriji i Kragujevcu zaplenjeno više od 170 kg droge

Više od 170 kilograma droge zaplenjeno je proteklog vikenda u dve odvojene akcije.

Policija je u Jagodini uhapsila P. M. (42) iz Jagodine i P. R. (42) iz Ćuprije. Policija je u okolini Ćuprije zaustavila vozilo "reno senik", beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao P. M. i pretresom automobila pronađeno je pet džakova marihuane ukupne težine 29 kilograma.

Nakon toga, pretresom kuće osumnjičenog pronađeni su veća količina marihuane, kao i oprema za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uzgajanje u veštačkim uslovima.

Takođe, na teritoriji Jagodine i Paraćina pronađena su četiri zasada marihuane koje je, kako se sumnja, uzgajao P. M, dok se P. R. tereti da je pomagao osumnjičenom P. M. u izvršenju krivičnog dela.

U ovoj akciji policija je zaplenila ukupno 166,6 kilograma ove droge. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu.

Policija je u Kragujevcu juče zaplenila i više od četiri kilograma narkotika i uhapsili D. J. (28).

Policija je pretresom stana osumnjičenog zaplenila oko 3,8 kilograma amfetamina i manju količinu kokaina, a pregledom vozila "alfa romeo" kojim je upravljao, u kaseti pored menjača, pronađeno je i oko 200 grama heroina.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.