FOTO: Sto novih parking mesta kod Matice srpske

Izvor: Radio 021, 02.Feb.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Sto novih parking mesta kod Matice srpske

Kod zgrade Matice srpske danas je otvoren parking kapaciteta 100 mesta.

JKP "Parking servis" je saopštio da je parking u režimu bele zone, u kojoj sat parkiranja košta 30 dinara, a važi i dnevna karta koja košta 100 dinara.

Direktor JKP "Parking servis" Stevan Lugonja je izjavio da se nada da će ovo parkiralište koje se nalazi samo na 2-3 minuta od centra grada smanjiti paritisak na ostala parkirališta u centru, kao i na parkinge na Trgu Marije Trandafil i u Pašićevoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ulici.

- Želeli smo maksimalno da izađemo u susret građanima, pa se ovo parkiralište nalazi u režimu najjeftinije, bele zone. Ovaj parking prostor smo izgradili iz sopstvenih sredstava i radovi su koštali oko tri miliona dinara - naveo je Lugonja.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sto novih mesta u "beloj zoni"

Izvor: Danas, 03.Feb.2016, 12:52

Kod zgrade Matice srpske juče je u Novom Sadu otvoreno parkiralište kapaciteta 100 parking mesta. Ovaj parking prostor je rezultat ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji "Parking servisa" sa Maticom srpskom. Parking će biti u režimu bele zone, u kojoj sat parkiranja košta 30 dinara, a važiće i...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.