Izvor: Radio 021, 17.Jun.2020, 11:58

FOTO: Produžetak Bulevara Jovana Dučića otvoren za saobraćaj

Produžetak Bulevara Jovana Dučića u dužini od 300 metara ka Ulici Dragoslava Srejovića, danas je otvoren za saobraćaj.

Izradnjom ovog dela Bulevara Jovana Dučića otvoren je još jedan saobraćajni pravac ka Veterniku.

Pored saorbaćajnice i kružnog toka, izgrađena je biciklistička staza širine dva metra, pešačke staze, kao i parkinzi duž celog bulevara. Uz novu saobraćajnicu, kao i uz obnovljene delove Somborske rampe i Ulice Dragoslava Srejovića, postavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je javna rasveta.

Gradonačelnik Miloš Vučević rekao je da je sa rešavanjem imovinsko-pravnih odnosa, ovaj posao koštao ukupno 300 miliona dinara.

"Polovinu ovog novca izdvojio je Grad, a drugu Pokrajina. U blizini Grad zida stanove koji će po povoljnijim uslovima biti ponuđeni socijalno ugroženim kategorijama stanovništva. Pored ovog dela bulevara planirana je parkovska površina, a čekaju nas i radovi na potezu Somborska rampa, kako bismo stanovnicima ovog dela Veternika obezbedili bolje vodosanbdevanje. Takođe, planirano je probijanje Ulice Dragoslava Srejovića koja treba da postane bulevar, a kako bi Veterničani bili još bliže gradu", naveo je Vučević.

Radove na ovoj saobraćajnici izvele su firme "Karin komerc", "Put-invest", "Tim-Cop" i Geodetski biro "Geometar".

Posao je urađen za oko 300 dana.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Završeni radovi na produžetku Bulevara Jovana Dučića

Izvor: 021info.rs, 17.Jun.2020

Završeni su radovi na Bulevaru Jovana Dučića, saobraćajnica je produžena prema Veterniku za 300 metara, u pravcu Ulice Dragoslava Srejovića, tako da je otvoren novi zapadni ulaz u grad te biti manji pritisak na magistralnom putu prema Bačkoj Palanci. -Radili smo zajedno sa Pokrajinskom vladom,...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.