FOTO: Produžetak Bulevara Jovana Dučića otvoren za saobraćaj

Produžetak Bulevara Jovana Dučića u dužini od 300 metara ka Ulici Dragoslava Srejovića, danas je otvoren za saobraćaj.

Izradnjom ovog dela Bulevara Jovana Dučića otvoren je još jedan saobraćajni pravac ka Veterniku. 

Pored saorbaćajnice i kružnog toka, izgrađena je biciklistička staza širine dva metra, pešačke staze, kao i parkinzi duž celog bulevara. Uz novu saobraćajnicu, kao i uz obnovljene delove Somborske rampe i Ulice Dragoslava Srejovića, postavljena je javna rasveta.

Gradonačelnik Miloš Vučević rekao je da je sa rešavanjem imovinsko-pravnih odnosa, ovaj posao koštao ukupno 300 miliona dinara.

"Polovinu ovog novca izdvojio je Grad, a drugu Pokrajina. U blizini Grad zida stanove koji će po povoljnijim uslovima biti ponuđeni socijalno ugroženim kategorijama stanovništva. Pored ovog dela bulevara planirana je parkovska površina, a čekaju nas i radovi na potezu Somborska rampa, kako bismo stanovnicima ovog dela Veternika obezbedili bolje vodosanbdevanje. Takođe, planirano je probijanje Ulice Dragoslava Srejovića koja treba da postane bulevar, a kako bi Veterničani bili još bliže gradu", naveo je Vučević.

  

Radove na ovoj saobraćajnici izvele su firme "Karin komerc", "Put-invest", "Tim-Cop" i Geodetski biro "Geometar".

Posao je urađen za oko 300 dana.

  • Igor Serdar

    21.06.2020 08:47
    Ilirska ulica 212, Beograd
    Jucer smo prosetali boze dragi gradonacelnice dajte odmah u zatvor nadzorni organ i inspekciju koja je ovo odobrila. Sve ploce plesu neravnomerne su pod njima voda, katastrofa.
    Vucevicu dodjite da vidite koji je ovo fuseraj.
  • S

    18.06.2020 02:44
    Kvalitet
    Nadam se da je kvalitet bolji nego u kneza Milosa. Ta se "naborala" par meseci nakon asfaltiranja poslednji put. Samo da izdrzi do izbora. :) Prolazio sam tu prethodnih mesec dana, pa se radnici karina zale kako mora do izbora biti gotovo (iako im se glavni majstor za poplocavanje razbolio, moraju ispostovati predizborne promocije) da se otvori u kampanji. Nadam se da to nije uticalo na kvalitet.
  • Mirjana

    17.06.2020 22:53
    Ljudi sta vam je ,sto vam smetaju kuce.Mileva maric i okolne ulice,nisu uknjizene zgrade.
    Lala ne jedi se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti