FOTO: Otkrivena laboratorija za uzgoj skanka, uhapšena četvorica Karlovčana

Izvor: Radio 021, 13.Mar.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Otkrivena laboratorija za uzgoj skanka, uhapšena četvorica Karlovčana

Policija je u Inđiji otkrila laboratoriju za uzgoj skanka, zaplenila oko 80 kilograma te droge i uhapsila pet osoba.

Uhapšeni su M.Š. (1988), N.J. (1990), O.R. (1990) i Ž.M. (1977), svi iz Sremskih Karlovaca, kao i B.S. (1977) iz Pećinaca, dok se za još jednim osumnjičenim intenzivno traga.

"Sumnja se da su se članovi ove organizovane kriminalne grupe u dužem vremenskom periodu bavili proizvodnjom i prodajom skanka", saopštio je MUP.

Policija je prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pretresa kuće jednog od osumnjičenih u Inđiji u podrumskim prostorijama pronašla savremeno opremljenu laboratoriju za uzgoj skanka u veštačkim uslovima, a uhapšeni su zatečeni u toku branja i pakovanja droge. Sinhronizovanim pretresima na više adresa, zaplenjeno je oko 80 kilograma skanka, pištolj "magnum 357" sa 49 metaka i dva luksuzna automobila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.