Uhapšen još jedan osumnjičeni da se bavio trgovinom skankom

Izvor: RTS, 14.Mar.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen još jedan osumnjičeni da se bavio trgovinom skankom

Pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), uhapsili su S. S. (1982), osumnjičenog da se kao član organizovane kriminalne grupe bavio proizvodnjom i prodajom skanka.
U jučerašnjoj akciji uhapšeni su M. Š. (1988), N. J. (1990), O. R. (1990), Ž. M. (1977) i B. S. (1977), dok se S. S. nalazio u bekstvu, podseća MUP u saopštenju.
Sumnja se da se ova organizovana kriminalna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grupa u dužem vremenskom periodu bavila proizvodnjom i prodajom skanka koji su distribuirali krajnjim kupcima na teritoriji Srbije.
Pripadnici SBPOK-a, u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jednice (SAJ), i u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, juče su otkrili ilegalnu laboratoriju za uzgoj skanka u veštačkim uslovima prilikom pretresa porodične kuće u Inđiji u podrumskim prostorijama, a uhapšeni su zatečeni u toku branja i pakovanja droge.
Sinhronizovanim pretresima na više adresa, zaplenjeni su oko 80 kilograma skanka, pištolj "magnum 357" sa 49 metaka i dva luksuzna putnička vozila.
Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenom S. S. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo hapšenje zbog 'skanka', uhapšen posle bekstva

Izvor: B92, 14.Mar.2018

Beograd -- Još jedna osoba uhapšena je zbog sumnje da se kao član organizovane kriminalne grupe bavila proizvodnjom i prodajom "skanka", navodi MUP...Kako navode, uhapšen je S.S. koji se nalazio u bekstvu nakon jučerašnje akcije...U saopštenju se podseća da je policija u utorak uhapsila M.Š....

Nastavak na B92...

Uhapšen još jedan osumnjičeni

Izvor: Večernje novosti, 14.Mar.2018

Policija je uhapsila S.S. (1982), osumnjičenog da se kao član organizovane kriminalne grupe bavio proizvodnjom i prodajom „skanka“ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), uhapsili su nakon intenzivne potrage i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.