Izvor: Radio 021, 19.Jan.2021, 17:06

FOTO: Osumnjičen da je čekićem za meso udario mladića po glavi i opljačkao stan

Novosadska policija saopštila je da traga za muškarcem sa fotografije, zbog sumnje na razbojništvo.

Sumnja se da su on i M.Đ. koji je uhapšen krajem decembra, iz stana devetnaestogodišnjeg Novosađanina oduzeli laptop računar, mobilni telefon, novac i konzolu za video-igrice.

Prethodno su, kako se sumnja, udarili čekićem za meso mladića po glavi i lakše ga povredili.

Policija poziva građane, koji imaju informacije o identitetu osumnjičenog, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se jave, pozivom na broj telefona: 064/89-24-056.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

DA LI STE GA VIDELI: Muškarac se sumnjiči da je sa još jednom osobom udarao mladića po glavi ČEKIĆEM ZA MESO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021

Novosadska policija traga za muškarcem sa fotografije, zbog sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo...Sumnja se da su on i M.Đ. koji je uhapšen krajem decembra, iz stana devetnaestogodišnjeg Novosađanina oduzeli laptop računar, mobilni telefon, novac i konzolu za video-igrice...Prethodno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.