FOTO: Osumnjičen da je čekićem udario mladića po glavi i opljačkao stan

Novosadska policija saopštila je da traga za muškarcem sa fotografije, zbog sumnje na razbojništvo.
Sumnja se da su on i M.Đ. koji je uhapšen krajem decembra, iz stana devetnaestogodišnjeg Novosađanina oduzeli laptop računar, mobilni telefon, novac i konzolu za video-igrice.
 
Prethodno su, kako se sumnja, udarili čekićem za meso mladića po glavi i lakše ga povredili.
 
Policija poziva građane, koji imaju informacije o identitetu osumnjičenog, da se jave, pozivom na broj telefona: 064/89-24-056.
  • *

    19.01.2021 19:53
    хахаха,не верујем,ово је нека зајебанција
  • Kojot

    19.01.2021 19:48
    @detektiv, A kako bi ga ti pritisnuo (a da ne bude zlostavljanje i mučenje), pogotovo što samo o ljudskim pravima pričamo, nema torture i slično, a možda ni ovaj ne zna ni ime pajtosa već neki nadimak i ništa više.. a zćtakođe ni pozivi ne mogu sve da reše, stvarno mislite da nije sve iscrpljeno pre nego što se poseglo za objavom ovog tipa? ..svi sve znaju u ovoj zemlji...
  • Detektiv

    19.01.2021 17:34
    Zar nije lakse pritisnuti M. DJ. I videti njegove pozive nego sa ovom prelepom fotografijom da gradjanstvo nadje drugog razbojnika...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika