FOTO: Novi Sad dobija novu novogodišnju rasvetu

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novi Sad dobija novu novogodišnju rasvetu

Zavod za izgradnju grada raspisao je javnu nabavku za kupovinu novih ukrasa za novogodišnju rasvetu.

Zvezdano nebo

Ovaj tender je usledio nakon što je JKP "Stan" već počeo sa ukrašavanjem novosadskih ulica, a ukrasi koje ZIG sada kupuje će zameniti rasvetu koja nedostaje, odnosno omogućiti da se ukrašavanje proširi i na dodatne lokacije u gradu.

Ukras "Scher Flake pole"

Konkretno, za Trg slobode, Pozorišni trg, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Sinagogu i Dunavski park se nabavlja 18 svetlosnih figura "Scher Flake pole", odnosno zvezda u beloj boji koje će biti postavljene na kandelabre.

Za Zmaj Jovinu ulicu se nabavlja zvezdano nebo bele boje, a za Gradsku kuću natpis "2016" i rasveta u beloj boji površine 160 kvadrata.

Ukrasi za Trg republike

Novina će ove godine biti i ukrašavanje Trga republike koji će dobiti niz ukrasa i to tri svetleća dekorativna elementa "Sneško Belić" i još 16 ukrasa koji uglavnom predstavljaju zvezde, a biće postavljeni na stubovima javne rasvete.

Ukrasi za Trg republike

Za sada nije poznato koliko će koštati nova rasveta, a od ranije je poznato da su u programu Zavoda za izgradnju grada za ovu godinu za novogodišnju rasvetu predviđena sredstva u visini od 10 miliona dinara.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.