FOTO: Nagrađeni najbolji novosadski mladi košarkaši

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Nagrađeni najbolji novosadski mladi košarkaši

Novosadska gradska košarkaška liga za decu uzrasta od 10 do 16 godina večeras je zvanično završena finalnim mečom.

Takmičenje je ove godine organizovao Okružni košarkaški savez Novi Sad, uz podršku Košarkaškog saveza Vojvodine, Grada Novog Sada, Gradske uprave za sport i omladinu i Sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine.

Član gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin podelio je odličja najboljima, čestitao svim učesnicima na odličnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rezultatima i poručio da je ovo jedno od takmičenja čiji cilj nije pobeda, već podsticanje kvaliteta svakog od mladih sportista.

On je naglasio da će Grad nastaviti da podržava to takmičenje i čestitao organizatorima na inicijativi i organizaciji.

Takmičenje je počelo u oktobru 2016. godine, a trajalo je do 31. maja 2017. godine. U nadmetanju u ovoj sezoni je učestvovalo 67 ekipa, 1000 igrača i igračica uzrasta od 10 do 16 godina, više 100 trenera, 100 sudija i pomoćnih sudija.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.