Izvor: Radio 021, 03.Jul.2020, 22:04

FOTO: Na granici ponovo pokušaj šverca droge u teglama nutele

Carinici su pre manje od nedelju dana zamotuljke marihuane pronašli sakrivene u nuteli, a gotovo identičan pokušaj krijumčarenja se na graničnom prelazu Gradina ponovio i danas.

Naime, u teglama nutele otkriveno je više od 170 grama marihuane i gotovo 80 grama hašiša.

Prekršaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje za kontrolu pristigao "mercedes" nemačkih registarskih oznaka, kojim je sam putovao 50-godišnji nemački državljanin turskog porekla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Bez obzira što je putnik tvrdio da nema ništa za prijavljivanje, carinici su u saradnji sa policijom ipak odlučili da detaljno pregledaju njegov prtljag.

U torbi sa hranom koja se nalazila među ostalim torbama i koferima u prtljažniku bile su i četiri tegle "nutele".

Carinik je prilikom pregleda uočio da su aluminijumske folije, kojima se tegle hermetički zatvaraju, ispod sva četiri poklopca otvarane, iako je delovalo da su do vrha pune. To je bio sasvim dovoljan razlog da se sadržaj popularnog krema malo detaljnije proveri, zahvaljujući čemu je droga i otkrivena.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nutela filovana MARIHUANOM I HAŠIŠOM

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jul.2020, 12:22

Carinici su pre manje od nedelju dana zamotuljke marihuane pronašli sakrivene u nuteli, a gotovo identičan pokušaj krijumčarenja se na graničnom prelazu Gradina ponovio i u petak kada je u teglama nutele otkriveno preko 170 grama marihuane i gotovo 80 grama hašiša. Prekršaj je otkriven kada...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.