FOTO: Na bilboridma fotografije najboljih đaka u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Na bilboridma fotografije najboljih đaka u Novom Sadu

U okviru projekta "Učim + Znam = Vredim" koji realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, počelo je postavljanje fotografija najboljih novosadskih učenika širom grada, koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima.

U Novom Sadu biće istaknuto 37 reklamnih panoa s licima najboljih đaka. U naredne dve nedelje panoi sa najboljim učenicima biće postavljeni u Sremskim Karlovcima, Žabluj, Srbobranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Bačkom Petrovcu, Beočinu i Temerinu.

Najviše priznanja stiglo je iz oblasti programiranja i računarstva, mnogo nagrada takođe su doneli učenici muzičkih škola, a novosadski đaci bili su uspešni i u takmičenjima iz fizike i srpskog jezika i jezičke kulture. Osim ovih, nagrade su stizale i sa takmičenja iz oblasti istorije, engleskog jezika, hemije i drugih naučnih oblasti.

"Programiranje je oblast gde su naši đaci postigli izuzetne rezultate i na međunarodnom nivou, baš kao i učenici muzičkih škola koji su prva mesta osvajali na najprestižnijim međunarodnim  takmičenjima. Pored ovih  učenici novosadskih škola na republičkom nivou osvojili su visoke pozicije na takmičenjima iz oblasti fotografije, automodelarstva, raketnogmodelarstva, kaligrafije, grafičarstva, cvećarstva i takmičenju za najlepšu lutku", navode u Udruženju.

U svih sedam opština ove godine biće promovisano više od 200 đaka.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.