Izvor: Radio 021, 27.Sep.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Jesenje kolekcije stigle u Promenadu

Jesen - za neke najlepše godišnje doba tek je počelo, a šoping centar Promenada već je pripremio sjajne kolekcije poznatih brendova po odličnim cenama.

Brendovi Tommy Hilfiger, Orsay, Dune London, Tiffany i Lindex pripremili su za vas kreacije u zemljanim tonovima, boji jesenjeg lišća i trave. Prošetali smo Promenadom i za vas izdvojili nekoliko kombinacija primamljivih za telo i oko.

Iako je leto možda prošlo i temperature >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su malo niže, ne znači da je prošlo vreme za haljine. Tommy Hilfiger haljina na pruge istovremeno se može nositi i u casual i poslovnoj varijanti. Ipak, za one koji žele dodatno da se utople, a da i dalje budu elegantni, tu je midi rolka haljina istog brenda. Naravno, sve to ne bi bilo potpuno bez odgovarajućeg aksesoara kao što je velika torba Tommy Hilfiger, koja je istovremeno praktična i ženstvena. Smelija, ali i dalje ženstvena varijanta je duga crvena Tiffany haljina uz koju sjajno idu žuta torba iste marke i ešarpa. Za romantičnije varijante, tu je kraća crvena Tiffany haljina sa mašnom.

Ukoliko želite da se dodatno utoplite, Promenada nudi i veliki izbor jakni čuvenih brendova. Duga i strukirana Tommy Hilfiger ženska jakna grejaće vas ne samo tokom jeseni, već i zimi. Ženstvenija varijanta je kaput sa kaišem marke Orsay, u nežnoj bež boji, koji se lako kombinuje sa bilo kojim odevnim komadom. Tu je i pončo sa resama iste marke, u crnoj varijanti. Ako želite da vas primete, ne možete pogrešiti ako izabarete šik jarko crveni kaput marke Tiffany.  Mali ali pažnje vredan aksesoar koji odlično ide uz bilo koju jaknu ili kaput je svakako ženski šal Tommy Hilfiger.

Za muškarce, tu je plava duks sporska jakna Tommy Hilfiger. Nešto toplija, a opet i dalje sportska i praktična jakna Tommy Hilfiger, pravi je izbor ukoliko tražite nešto šarenije. Za opušteniju varijantu tu je casual muška jakna iste marke sa toplom kapuljačom i velikim džepovima.

Nijedan outfit nije potpun bez odgovarajuće obuće, pa smo za vas u Promenadi izdvojili i one najtraženije. Kožne Dune Simon muške čizme pre svega su kvalitetne i udobne i lako se kombinuju. Ukoliko je ipak potrebno nešto malo elegantnije, Chigwell kožne pliće čizme iste marke su pravi izbor. Ako tragate za dubljom obućom, onda nećete pogrešiti ukoliko se opredelite za kožne Dune Cardif čizme proverenog kvaliteta. Za sportsko izdanje tu su muške Tommy Hilfiger čizme u crno-crveno-beloj boji, koje se i dalje lako uklapaju sa različitim odevnim stilovima i kombinacijama.

Promenada je pravo mesto na kom se može pronaći veliki izbor ženskih čizama, patika i cipela u braon, narandžastoj i drugim jesenjim bojama. Nova jesenja kolekcija Orsay nudi udobne i elegantne, a svevremene duboke čizme, u kojima ćete sigurno biti primećeni. Za one smelije, tu su Dune Ellenie S patike sa animal printom u više boja. Istovremeno sportske i elegantne Dune Excitable patike prijatne su za oko ali i veoma udobne, pa sa njima sigurno nećete pogrešiti.

I naravno, nijedna jesen nije potpuna bez džempera. Rebrasti ženski Orsay džemper sa dugmićima u više boja je ujedno i topao i elegantan. Takođe, pravi izbor je strukirani džemper iste marke, koji dolazi u čokoladnoj, crvenoj i plavoj boji. Topla i ženstvena rolka brendova Tiffany odgovaraće kako za poslovnu, tako i za opušteniju priliku. Tu je i štrikani rupičasti romantični džemper čuvenog brenda Lindex, u nežnoj žutoj ili lila boji. Ako tražite nešto zaista toplo, pufnasti mekani džemper braon boje iste marke je komad od kog se nećete odvajati.

Ovo je samo delić jesenje kolekcije šoping centra Promenada, a šta sve nudi na jednom mestu, možete pronaći na Fejsbuk stranici ili na sajtu ovog šoping centra.

Autor: Zakupljeni prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.