Izvor: Radio 021, 29.Avg.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Gradi se 15. "NS bike" stanica na Bulevaru kralja Petra I

Počela je izgradnja nove "NS bike" stanice na Bulevaru kralja Petra I, preko puta Centra za socijalni rad.

Rok za završetak radova je mesec dana.

Ovo će biti petnaesta automatizovana stanica koja će, kao i dosadašnje, biti opremljena sa četrnaest mesta za bicikle i obezbeđena video nadzorom.

"Parking servis" navodi da ovaj sistem za iznajmljivanje bicikala u Novom Sadu koristi oko šest hiljada građana.

Autor: 021.rs

Preuzimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Gradi se nova "NS bike" stanica

Izvor: NoviSad.com, 29.Avg.2019

Izgradnja nove, 15. po redu, "NS bike" stanice, počela je na Bulevaru kralja Petra I, preko puta Centra za socijalni rad. Rok za završetak radova je mesec dana.I..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.