FOTO: Državljani Srbije uhapšeni u Španiji zbog uzgoja marihuane

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Državljani Srbije uhapšeni u Španiji zbog uzgoja marihuane

Policije Španije i Srbije su na području Barselone i Valensije uhapsile osam državljana Srbije i jednog državljanina Hrvatske, u okviru akcije u kojoj su otkrivene tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

U saopštenju se navodi da je policija pronašla zasad sa više od 2.500 biljaka, čija je ukupna težina procenjena na oko 2,5 tone.

Uhapšeni su srpski državljani G.A. (38), M.Š. (41), S.Č. (56), >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << B.V. (38), V.N. (40), N.M. (38), D.Š. (35), V.K. (41) i hrvatski državljanin M.M. (39).

Posle pretresa stanova osumnjičenih na teritoriji Srbije zaplenjeno je više putničkih motornih vozila i pronađene su veće količine novca, piše u saopštenju.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.