Akcija španske i srpske policije, uhapšeno osam državljana Srbije

Izvor: RTS, 13.Apr.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija španske i srpske policije, uhapšeno osam državljana Srbije

Osam srpskih državljana je uhapšeno u zajedničkoj akciji španske i srpske policije na teritoriji Barselone i Valensije. U toj akciji otkrivene su tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane.
U zajedničkoj akciji policije Kraljevine Španije i pripadnika MUP-a Srbije, Uprave kriminalističke policije, na teritoriji Barselone i Valensije otkrivene su tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
U njima je pronađen zasad sa više od 2.500 biljaka, čija je ukupna težina procenjena na oko 2,5 tone.
Tom prilikom uhapšeno je devet osoba, od čega je osam državljana Republike Srbije i jedan državljanin Republike Hrvatske.
Uhapšeni su srpski državljani G. A. (1980), M. Š. (1977), S. Č. (1962), B. V. (1980), V. N. (1978), N. M. (1980), D. Š. (1983), V. K. (1977) i hrvatski državljanin M. M. (1979).
Nakon izvršenih pretresa stanova osumnjičenih na teritoriji Srbije u ovoj akciji, zaplenjeno je više putničkih motornih vozila i pronađene su veće količine novca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija: S marihuanom opet pali srpski "ratari"

Izvor: Mondo, 13.Apr.2018

Osam srpskih državljana je uhapšeno u zajedničkoj akciji španske i srpske policije na teritoriji Barselone i Valensije. U toj akciji otkrivene su tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..U zajedničkoj akciji policije Kraljevine Španije i pripadnika...

Nastavak na Mondo...

Uhapšeni državljani Srbije u Španiji zbog marihuane

Izvor: Danas, 13.Apr.2018

U zajedničkoj akciji policije Kraljevine Španije i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Uprave kriminalističke policije, na teritoriji Barselone i Valensije otkrivene su tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane. Članak Uhapšeni državljani Srbije u Španiji zbog...

Nastavak na Danas...

AKCIJA SRPSKE I ŠPANSKE POLICIJE: Zaplenjeno 2,5 tona marihuane, devetoro uhapšeno (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2018

U zajedničkoj akciji policije Španije i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Uprave kriminalističke policije, na teritoriji Barselone i Valensije otkrivene su tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane U zajedničkoj akciji policije Španije i pripadnika...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.