U akciji španske i srpske policije uhapšeno osam državljana Srbije i Hrvat (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 13.Apr.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U akciji španske i srpske policije uhapšeno osam državljana Srbije i Hrvat (FOTO/VIDEO)

Otkrivene tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane, veća suma novca, i zaplenjeno više putničkih vozila.

U zajedničkoj akciji srpske i španske policije i Uprave kriminalističke policije u Barseloni i Valensiji uhapšeno je osam državljana Srbije i državljanin Hrvatske.

NEVEROVATNA ZAPLENA na AERODROMU Nikola Tesla: Novosađanin pokušao da prošvercuje PRAVO BOGATSTVO (FOTO)

FOTO: MUP

U policijskoj akciji otkrivene su tri >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane, u kojima je pronađen zasad sa više od 2.500 biljaka, čija je ukupna težina procenjena na oko 2,5 tone, navodi se u saopštenju MUP-a.

FOTO: MUP

Uhapšeni su srpski državljani G. A. (1980), M. Š. (1977), S. Č. (1962), B. V. (1980), V. N. (1978), N. M. (1980), D. Š. (1983), V. K. (1977) i hrvatski državljanin M. M. (1979).

FOTO: MUP

Nakon izvršenih pretresa stanova osumnjičenih na teritoriji Srbije u ovoj akciji zaplenjeno je više putničkih motornih vozila i pronađene su veće suma novca.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.