Izvor: Radio 021, 22.Nov.2020, 21:07

FOTO Đuričko objavio fotografiju sa seta serije "Stranger Things", glumiće ruskog krijumčara

Nikola Đuričko objavio je prvu fotografiju sa seta Netfliksove hit serije "Stranger Things" u kojoj je dobio ulogu.

"Spremite se da upoznate Jurija, nepredvidljivog ruskog krijumčara koji voli crni humor, novac i puter od kikirikija", napisao je 46-godišnji glumac uz fotografiju.

Da je Đuričko dobio ulogu u četvrtoj sezoni ove popularne serije pročulo se još pre nekoliko meseci, a tek sada smo dobili uvod u to kakav će njegov lik biti.

Za sada nije poznato kada će biti objavljena nova sezona ove serije, budući da je pandemija virusa korona usporila snimanje.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nikola Đuričko glumi Rusa u novoj sezoni serije Stranger Things

Izvor: Tracara.com, 22.Nov.2020

Srpski glumac Nikola Đuričko ima ulogu u 4. sezoni Netflixove serije Stranger Things, čije je snimanje počelo ovih dana. On je na Instagramu objavio i prvu fotografiju i otkrio detalje uloge. Kao što smo pretpostavljali, igra ulogu Rusa. „Spremite se da upoznate Yurija: nepredvidljivog ruskog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.