Nikola Đuričko glumi Rusa u novoj sezoni serije Stranger Things

Izvor: Tracara.com, 22.Nov.2020, 21:16

Nikola Đuričko glumi Rusa u novoj sezoni serije Stranger Things

Srpski glumac Nikola Đuričko ima ulogu u 4. sezoni Netflixove serije Stranger Things, čije je snimanje počelo ovih dana. On je na Instagramu objavio i prvu fotografiju i otkrio detalje uloge. Kao što smo pretpostavljali, igra ulogu Rusa. „Spremite se da upoznate Yurija: nepredvidljivog ruskog krijumčara, koji voli loše viceve, hladni keš i hrskavi kikiriki puter,“ rekao je, zahvalivši se ekipi seriji. View this post on Instagram A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << by Nikola Djuricko (@nikoladjuricko) Novi likovi u seriji, uključujući i Nikolin, objavljeni su i na zvaničnom Instagram nalogu ove serije. Upitan početkom godine da otkrije nešto o seriji, Đuričko je rekao da ne može, jer je pod teškim ugovorom. „Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu, a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti,“ rekao je Đuričko pre nekoliko meseci u podkastu Agelast. The post Nikola Đuričko glumi Rusa u novoj sezoni serije Stranger Things appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Đuričko u američkoj seriji "Stranger Things"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2020, 17:28

Srpski glumac Nikola Đuričko, koji se prošle godine preselio sa porodicom u Los Anđeles, zaigraće u četvrtoj sezoni popularne TV serije “Čudne stvari” ( Stranger Things ) u produkciji moćne striming platforme Netfliks...Glumac je letos potvrdio da je u planu da snima seriju, ali nikakvi detalji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.