FOTO: Devojčicu udario automobil na pešačkom prelazu na Limanu

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Devojčicu udario automobil na pešačkom prelazu na Limanu

Jedna 15-godišnja devojčica povređena je oko 18.30 na pešačkom prelazu na Bulevaru cara Lazara.

Kako nam je rečeno u Hitnoj pomoći, devojčicu je udario automobil, a ona je zadobila lakše kontuzivne povrede. Nakon ukazane prve pomoći prevezena je na Dečju hirurgiju.

Nešto ranije, oko 12 časova, na uglu Temerinske i Jug Bogdana na Podbari povređena je 43-godišnja žena. Ona je zadobila povrede glave, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NESREĆA U NOVOM SADU: Devojčicu udario automobil na pešačkom prelazu na Limanu

Izvor: Kurir, 13.Maj.2017

...Nakon ukazane prve pomoći prevezena je na Dečju hirurgiju Na ovom prelazu u toku je postavljanje semafora..Podsetimo da su stanari ovog kraja pre tačno godinu dana apelovali na gradske vlasti da se na ovom prelazu postavi semafor, zbog učestalih nezgoda..Novosađani su tada zapretili blokadom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.