FOTO: Desetine vozila se bahato parkirala nasred Futoškog parka

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2017, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Desetine vozila se bahato parkirala nasred Futoškog parka

Brojna vozila mogla su se danas videti bahato parkirana na zelene površine u Futoškom parku.

Kako su posvedočili prolaznici koji su se popodne zatekli u ovom parku, u pitanju je više desetina vozila iz drugih mesta, i moguće je da su u pitanju posetioci Poljoprivrednog sajma.

Nije poznato da li je ova vozila "pauk" Parking servisa naknadno uklonio.

Podsetimo, za vreme održavanja 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, od 13. do 19. maja, "Parking servis" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je organizovao parking u ulicama Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice, od Hajduk Veljkove do Mičurinove ulice, na platou ispred sajamske hale, na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove, na platou između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice, ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj ulici, u Ulici braće Popović, neparna strana, od Ulice Branka Bajića do Ulice Stevana Mokranjca, u Ulici braće Popović, od Ulice Branka Bajića do Hajduk Veljkove ulice, u Ulici Branka Bajića, Mičurinovoj, Bogdana Garabantina i u dvorištu Zavoda za transfuziju krvi.

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.400 parking mesta, koja su pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan.

Kako je najavljeno iz ovog preduzeća, "Pauk" služba će raditi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

ENERGIA u Novom Sadu

Izvor: NovaEnergija.net, 15.Maj.2017, 10:31

Posetioci i učesnici 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu od 13-19.5.2017. godine otkrivaju mogućnosti snabdevanja strujom po povoljnijim cenama.. Nakon što je energizovala Turistički sajam i konferenciju Porodične firme, Energia Gas and Power, najveći privatni snabdevač strujom...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.