Izvor: Luftika.rs, 27.Jun.2022, 21:03

Džulija Roberts bez mrve šminke: Popravljamo vidljivo, a duša je ta koja treba operaciju

Lepa i talentovana, velika holivudska glumica Džulija Roberts, objavila je svoju fotografiju na svom privatnom nalogu, bez trunke šminke.
Fotografiju je propratio vrlo inspirativan tekst:
Savršenstvo je bolest ovog veka, pokrivamo lice tonom šminke, uzimamo botoks i lišavamo se prirodnog izgleda.
Pokušavamo da popravimo vidljivo, dok je duša ta koja treba operaciju, a ne lice. Vreme je da nešto uradimo za sebe na drugi način. 
Kako možeš očekivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da te drugi vole, ako ti ne voliš sebe??? Moraš biti srećan sa sobom. Nije bitno kako izgledaš spolja, važno je unutra.
Želim da podelim ovu fotografiju bez šminke sa svima, ali želim da vidite dalje od toga.
Želim da prihvatim sebe onakvu kakva jesam, da se pomirim sa svojom istinom, da se pomirim sa sobom onakva kakva jesam i da volim sebe onakvu kakva jesam. 
Izvor: Facebook/Niste znali
20 oštroumnih bisera fenomenalne Šeron Stoun – žene sa najvišim IQ u Holivudu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.