Izvor: Radio 021, 25.Nov.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džoker" najgledaniji strani film u Srbiji

Film "Džoker" najgledaniji je strani film u istoriji Srbije, saopštila je kompanija Blitz film Srbija.

Kako se navodi u saopštenju, u Srbiji ga je pogledalo više od 300.000 gledalaca, najviše od 2006. kada se Crna Gora otcepila od Srbije.

"Pored toga 'Džoker' je i strani film sa najvećom zaradom na blagajnama srpskih bioskopa ikada", saopšteno je.

Film "Džoker" čiju režiju, scenario i produkciju potpisuje Tod Filips, njegova je originalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << verzija zloglasnog DC negativca, priča o poreklu prožeta tradicionalnim mitologijama lika. Filipsov Arthur Flek, kojeg tumači Hoakin Finiks, je čovek koji se bori da pronađe svoj put u Gotamovom slomljenom društvu. U želji da ga obasja bilo kakvo svetlo, odluči da se okuša kao stendap komičar, ipak čini se kako je uvek on predmet ismevanja.

Uhvaćen u cikličnom postojanju između apatije i okrutnosti i, na kraju, izdaje, Artur donosi jednu lošu odluku za drugom što dovodi do lančane reakcije eskalirajućih događaja u ovoj groznoj, alegorijskoj studiji karaktera.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

„Džoker“ najgledaniji strani film u Srbiji

Izvor: Danas, 25.Nov.2019

Džoker, svetski filmski fenomen, najgledaniji je strani film u Srbiji ikada, saopštila je kompanija Blitz Film Serbia. Do sada ga je pogledalo više od 300 000 ljudi, što je najviše od 2006 godine. Takođe, ovo je i najveća zarada ikada na srpskim bioskopskim blagajnama. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.