Izvor: Radio 021, 02.Jan.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejson Momoa izglasan za najzgodnijeg muškarca na svetu

Zvezda filma "Akvamen" Džejson Momoa našao se na vrhu liste 100 najlepših muškaraca, dok je na poslednjem mestu Leonardo Dikaprio.

Listu za 2018. godinu sastavio je Ti-Si Kendler (TC Candler), koji je već proglasio francusku manekenku Tilan Blondo (17) najlepšom ženom prošle godine.

Ova proglašenja najlepših započela su 1990. godine, a temelje se na predlozima javnosti. Osim toga, organizatori se hvale da je reč o "najraznolikijim" izborima, a video-snimci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa pobednicima pregledani su dva miliona puta u dva dana.

Momoa (39) je oženjen Lisom Bonet (51) od 2005. godine, a zajedno imaju dvoje dece, 11-godišnju kćer Lolu i devetogodišnjeg sina Nakoa Vulfa, prenosi Index.hr.

Na drugom mestu je Jungkuk, pevač južnokorejskog benda BTS. Treći je britanski glumac Idris Elba, a četvrti jutjuber Feliks Šelberg.

"Dejli mejl" prenosi da se na 13. mestu našao Dejvid Bekam, dok je Kristijano Ronaldo na 33. mestu.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.