On je proglašen najlepšim muškarcem na svetu za 2018. godinu

Izvor: B92, 02.Jan.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je proglašen najlepšim muškarcem na svetu za 2018. godinu

Zvezda filma Akvamen Džejson Momoa našao se na vrhu liste sto najlepših muškaraca, dok je na poslednjem mestu Leonardo Dikaprio.

Listu za 2018. godinu sastavio je TC Candler, koji je već proglasio francusku manekenku Tilan Blondo najlepšom ženom prošle godine.

Ova proglašenja najlepših započela su 1990. godine, a temelje se na predlozima javnosti. Osim toga, organizatori se hvale da je reč o "najraznolikijim" izborima, a videi sa pobednicima pregledani su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva miliona puta u dva dana.

Momoa (39) je oženjen Lisom Bonet (51) od 2005. godine, a zajedno imaju dvoje dece, 11-godišnju kćer Lolu i devetogodišnjeg sina Nakoa Vulfa.

Na drugom mestu je Jungkuk, pevač južnokorejskog benda BTS. Treći je britanski glumac Idris Elba, a četvrti jutjuber Feliks Šelberg.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kal Drogo" je ipak pobedio! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Jan.2019

Glumac poznat po ulozi u "Igri prestola" proglašen najlepšim muškarcem na svetu! Leonardo Dikaprio na poslednjem mestu...Foto: Screenshot/YouTube/Timepass TV..TC Candler svake godine sastavlja listu najlepših žena (titulu najlepše je ove godine odnela Tilen Blondo), ali i najlepših muškaraca....

Nastavak na Mondo...

Momoa proglašen najzgodinijim muškarcem na svijetu za 2018.

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2019

Zvijezda filma "Akvamen" Džejson Momoa našao se na vrhu liste 100 najljepših muškaraca, dok je na posljednjem mjestu Leonardo Dikaprio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.