Državljanin Srbije pokušao da ubije poznatog biznismena na Malti

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Srbije pokušao da ubije poznatog biznismena na Malti

Državljanin Srbije uhapšen je na Malti zbog sumnje da je pokušao da ubije poznatog biznismena iz ove zemlje Huga Hetkutija, objavio je portal "Tajms of Malta".

Hetkuti (52) je u petak uveče u gradu Pejsvil izboden nožem. On je operisan i njegovo stanje se stabilizovalo.

Portal navodi da je 36-ogodišnji osumnjičeni krenuo da "zagrli" Hetkutija, a potom ga ubo nožem u stomak.

Ovom napadu je, prema pisanju malteškog portala, prisustvovalo nekoliko osoba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Policija je potom krenula u potragu za osumnjičenim koga su na kraju omamili šokerom. Prethodno je osumnjičeni lakše povredio policajca.

I osumnjičeni je završio u bolnici, gde je posle ukazane pomoći odveden u policijsku stanicu na ispitivanje.

Hetkuti je vlasnik brojnih objekata, među kojima su hoteli i mesta za zabavu. Napadnut je dok je u svom restoranu "Seafood and coctails" isprobavao uzorke hrane pred otvaranje lokala.

Prilikom pretresa, kod osumnjičenog je pronađen i nož kojim je uboden Hetkuti, prenosi "Blic".

Osumnjičeni je optužen i za nepoštovanje naloga policije, opiranje hapšenju i nošenje noža. Njegov advokat rekao je pred sudom da je njegov klijent izjavio da nije kriv za optužbe, ali i da neće tražiti puštanje na slobodu.

Autor: Tanjug, Blic

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.