Dok su radnici Goše protestovali, izvršitelji plenili imovinu

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2017, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok su radnici Goše protestovali, izvršitelji plenili imovinu

Dok su radnici "Goše" juče protestovali ispred Vlade Srbije tražeći neisplaćene zarade, povezivanje radnog staža i overu zdravstvenih knjižica, sudski izvršitelji plenili su imovinu fabrike iz Smederevske Palanke.

Predsednik Štrajkačkog odbora Milan Vujičić rekao je da su sudski izvršitelji ušli u fabriku u pratnji policije.

- Dok smo mi bili u Beogradu, u fabriku su ušli sudski izvršitelji i policija, obijali su magacine, popisivali materijal i mašine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a pojedini ljudi su brenerima sekli obrtna postolja i odnosili ih kao staro gvožđe - rekao je Vujičić.

On je podsetio da pre dve nedelje radnici nisu dozvolili izvršiteljima da plene fabričku imovinu, ali da juče nije imao ko da je brani.

- Stekli smo utisak da pojedini radnici i rukovodstvo fabrike i ne žele da ona počne da radi. Možda je i bolje da odemo u stečaj jer ćemo tada dobiti po devet zarada i primaćemo godinu dana platu na birou rada. Bolje i to nego da radimo, a da ne primamo ništa - rekao je Vujičić.

Autor: Fonet

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dok su radnici Goše protestovali, izvršitelji plenili imovinu

Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2017

SMEDEREVSKA PALANKA..(FoNet)..Dok su radnici “Goše” juče protestovali ispred Vlade Srbije tražeći neisplaćene zarade, povezivanje radnog staža i overu zdravstvenih knjižica, sudski izvršitelji plenili su imovinu fabrike iz Smederevske Palanke...Predsednik Štrajkačkog odbora Milan Vujičić...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.