Izvor: Luftika.rs, 12.Avg.2020, 01:59

Divna Bjelić nestala u Novom Sadu, već 7 dana porodica ne zna ništa o njoj

Divna Bijelić iz Novog Sada nestala je 5. agvusta. Na dan nestanka komšija iz zgrade preko puta njene video ju je na ulazu u zgradu, i od tada niko ne zna ništa o njoj.
Divna živi sama, dok njen suprug živi u Trebinju.
Kako za “Novosti” kaže Divnin sestrić Predrag Gavrilović, od 5. avgusta ni suprug ne zna ništa o njoj, danima mu se ne javlja na telefon, pa je danas došao u Novi Sad kako bi policiji prijavio nestanak.


Hitno delite!!
Gepostet von >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Верица Гавриловић am Dienstag, 11. August 2020

– Dva puta smo išli do stana da proverimo da li se vratila. Njena najbolja prijateljica koja ima ključ od stana je proveravala, i od petog avgusta od nje nema nikakvog traga – kaže Predrag.
– Nema nikakvog traga ni na društevnim mrežama, a ona je inače stalno aktivna na njima. Ne javlja se ni na telefon – kaže Predrag.
Divna ima tamne oči i boju kose trule višnje. Visoka je 172 centimetara, i teška oko 70 kilograma.
Poslednji put je viđena u Balzakovoj ulici u Novom Sadu.
Porodica moli sve da ukoliko negde vide ili prepoznaju Divnu Bijelić jave na sledeći broj telefona: 0645261951 ili najbližoj policijskoj upravi.
Mladi aktivista uspešno operisan nakon napada u Novom Sadu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAĐENA DIVNA IZ NOVOG SADA! Suprugu se DANIMA NIJE JAVLJALA na telefon, porodica neiscrpno tragala za njom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020

Ni njen suprug nije znao šta se dešavalo od 5. avgusta, jer se ni njemu danima nije javljala na telefon..Divna Bijelić iz Novog Sada žena koja je nestala 5. avgusta u ovom gradu, ponađena je, oglasila je fejsbuk stranica Nestali Srbija...Ova žena, inače, živi sama, dok njen suprug živi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.