Izvor: Luftika.rs, 12.Avg.2020, 18:19

Pronađena Divna Bijelić iz Novog Sada

Divna Bijelić iz Novog Sada žena koja je nestala 5. avgusta u ovom gradu, ponađena je, oglasila je fejsbuk stranica Nestali Srbija.
Ova žena, inače, živi sama, dok njen suprug živi u Trebinju.
Ni njen suprug nije znao šta se dešavalo od 5. avgusta, jer se ni njemu danima nije javljala na telefon, pa je njen sestrić Predrag došao u Novi Sad kako bi policiji prijavio nestanak.


Divna Bijelić je pronađena! Hvala svima koji su podelili objavu i pomogli!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Gepostet von Nestali Srbija – Fondacija Tijana Jurić am Mittwoch, 12. August 2020

– Dva puta smo išli do stana da proverimo da li se vratila. Njena najbolja prijateljica koja ima ključ od stana je proveravala, i od petog avgusta od nje nema nikakvog traga – govorio je Predrag.
– Nema nikakvog traga ni na društevnim mrežama, a ona je inače stalno aktivna na njima. Ne javlja se ni na telefon – dodao je tada Predrag.
Srećom, porodica je poslala obaveštenje da je žena pronađena.
Mladi aktivista uspešno operisan nakon napada u Novom Sadu

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.