Izvor: Radio 021, 10.Apr.2021, 16:03

Devojka preminula u kovid ambulanti u Kraljevu

U kovid ambulanti u Kraljevu danas je preminula devojka stara 24 godine, prenose mediji.

Kako prenosi Blic, nju su pratioci doveli u ambulantu kako bi se testirala, jer je nekoliko dana imala visoku temperaturu. Međutim, devojka je u jednom trenutku kolabirala i lekari nisu uspeli da je reanimiraju.

Mirjana Krčevinac, direktorka Doma zdravlja u Kraljevu, potvrdila je da se dogodio tragičan slučaj u kovid ambulanti.

"Devojka stara 24 godine je u pratnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pratioca, jer je bolovala od cerebralne paralize i bila je vezana za invalidska kolica, došla kako bi se testirala. Ona je već nekoliko dana imala visoku temperaturu. Antigenski test je pokazao da je negativna, pa je urađen PCR test. Odmah nakon toga njoj je pozlilo, kolabirala je i nažalost, naši lekari nisu mogli da je spasu, iako su sve učinili", rekla je Krčevinac.

Ona je dodala da će se nakon rezultata PCR testa znati da li je devojka bila zaražena korona virusom i navela da se devojka prvi put danas javila.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.