Izvor: Radio 021, 29.Sep.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetkovana Voša umalo da napravi senzaciju u Slovačkoj

Rukometaši Vojvodine izgubili su u Prešovu od Tatrana rezultatom 22:18 u 3. kolu SEHA lige.

Vojvodina je u Slovačku otputovala desetkovana, bez čak osam igrača. Zbog povreda i bolesti izostali su kapiten Verkić, Milašević, Grozdanić, Stanković, Prodanović, Medurić, Sretenović i jedan od najboljih igrača na startu sezonu Pribak.

I takav, šampion Srbije je uspeo da se bori rame uz rame sa Tatranom, višestrukim slovačkim šampionom i jednim od favorita za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << titulu u SEHA ligi.

Pet minuta pred kraj Tatran je vodio samo gol razlike - 18:17. Međutim, Novosađani su popustili u završnici i rezultat je bio prvi poraz u ovoj sezoni, posle dve pobede na startu regionalnog takmičenja.

Već u utorak sledi nova utakmica, protiv ukrajinskog šampiona Motora iz Zaporožja, što će za Novosađane biti generalna proba pred EHF kup i duel sa španskim Ademarom naredne subote.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.