Izvor: Radio 021, 24.Okt.2020, 12:03

Dečak preminuo na ulici u Nišu, bežao od čoveka koji mu je pokazao nož

Petnaestogodišnji dečak preminuo je prošle noći oko 1:30 časova na raskrsnici ulica Koste Stamenkovića i Janka Veselinovića u Nišu, potvrdili su u Policijskoj upravi u tom gradu.

"Policija je pronašla beživotno telo i obavestila Više javno tužilaštvo, koje je naložilo obdukciju kako bi se saznao tačan uzrok smrti", rekli su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak se sa drugovima vraćao kući posle noćnog izlaska i ispred jednog marketa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << primetili su muškarca koji je nešto govorio. Dečak je prišao muškarcu i primetio da je on tada pokazao nož.

Dečaci su počeli da beže, iako ih muškarac nije napao, niti potrčao za njima. Vrlo brzo nakon što su krenuli da beže, dečak se srušio i na mestu ostao mrtav.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nepoznati muškarac je izvadio nož, a dečak (15) se srušio i na mestu ostao mrtav

Izvor: Luftika.rs, 24.Okt.2020

Petnaestogodišnji dečak iz Niša preminuo je sinoć oko 1:30 časova na raskrsnici ulica Koste Stamenkovića i Janka Veselinovića u tom gradu, potvrđeno je u lokalnoj Policijskoj upravi.. “Policija je pronašla beživotno telo i obavestila Više javno tužilaštvo, koje je naložilo obdukciju kako...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.