Magazin

Nepoznati muškarac je izvadio nož, a dečak (15) se srušio i na mestu ostao mrtav

Petnaestogodišnji dečak iz Niša preminuo je sinoć oko 1:30 časova na raskrsnici ulica Koste Stamenkovića i Janka Veselinovića u tom gradu, potvrđeno je u lokalnoj Policijskoj upravi.

“Policija je pronašla beživotno telo i obavestila Više javno tužilaštvo, koje je naložilo obdukciju kako bi se saznao tačan uzrok smrti”, rekli su u policiji, a prenosi 021.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak se sa drugovima vraćao kući posle noćnog izlaska i ispred jednog marketa primetili su muškarca koji je nešto govorio.

Dečak je prišao muškarcu i primetio da je on tada pokazao nož.

Dečaci su počeli da beže, iako ih muškarac nije napao, niti potrčao za njima. Vrlo brzo nakon što su krenuli da beže, dečak se srušio i na mestu ostao mrtav.

Drug preminulog tinejdžera opisao tragičan događaj

“Mislio sam da je izvadio pendrek na nas ali je Aleksandar rekao: “Ne, to je nož”. Trčali smo niz ulicu i samo što smo skrenuli iza ćoška, on se bez reči srušio na zemlju.”

Ovim rečima Đ. K. za “Blic” opisao je dramatične trenutke incidenta nakon kojeg je sinoć preminuo Aleksandar Ć. (15).

Đ. K. kaže za naš list da se sa Aleksandrom i drugaricom E. S. vračao iz Čaira i da su krenuli ka Margeru, da isprate drugaricu.

– Aleksandar je u šali opsovao banderu, a u tom trenutku ulicom je prolazio jedan mladić od oko 18 godina, koji je nešto jeo. On je pomislio da se Aleksandar njemu obraća, pa mu se obratio: “Šta pričaš, šta si rekao” nakon čega je nešto izvadio, neki predmet. Nisam video o čemu se radi, jer smo svo troje počeli da trčimo niz ulicu. Mislio sam da je izvadio palicu, a Aleksandar je rekao: “nije pendrek, to je nož” – priča Đ. K.

Kako je kazao, nastavili su da trče prema Margeru.

– Nastavili smo da trčimo prema Margeru, i kada smo skrenuli u drugu ulicu, Aleksandar se bez reči srušio. Bilo je tu nekih prolazinika, koji su pokušali da mu ukažu pomoć. Pozvali su hitnu pomoć, prema rečima jednog starijeg čoveka, iako je ležao bez svesti, imao je puls – to je ispričao Đ. K. za “Blic”.

Podsećanja radi, ekipe Hitne pomoći su dečaka prevezli u Klinički centar u Nišu, gde je pokušana reanimacija.

– Pacijent je primljen na intenzivnu negu Klinike za dečije interne bolesnti bez svesti, bez vidnih povreda, sem oguljotine na bradi. Dežurna anesteziološka ekipa je odmah primenila realnimaciju, međutim uprkos svim naporima lekara, on je preminuo – kažu u KC Niš za “Blic“.

Čitajte Luftiku na Google vestima

32 Shares
Share via
Copy link