Izvor: Luftika.rs, 30.Jul.2022, 16:30

Dečak koji je pao sa solitera u BG je bio jedinac, roditelji povučeni, doselili se iz BIH

Tuga i neverica. Ovako se ceo dan danas osećaju svi koji pročitaju tragičnu vest o smrti devetogodišnjge dečaka koji je pao sa solitera noćas i preminuo.
-Preminuli dečak je bio jedinac.  Porodica se doselila ovde pre sedam ili osam godina. Mislim da su iz Bosne, priča jedna od stranarki zgrade u Ustaničkoj ulici sa koje je dečak pao.
-Bili su povučeni, nisu mnogo kontaktirali sa drugim stanarima… Ovo je velika tragedija, dodaje  komšija.
Zgrada u kojoj se tragedija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dogodila je stare gradnje i stanovi nemaju terase. Stanari kažu da je možda tako i došlo do nesreće.
– Ova zgrada, nema ni terase, ni francuske prozore tako da su ovakve stvari moguće da se dogode. To je veliki problem, posebno kada porodica ima malu decu – rekla je za Novu jedna komšinica.
Stanari su sinoć za „Blic“ rekli da iako ne znaju o kojoj porodici se radi, jako su se potresli.
– Ne poznajem porodicu ni dečaka, ali me je ovo jako potreslo. Čula sam sirene, odzvanjala je cela ulica. Nisam znala o čemu je reč jer je ovo prometna ulica, svakodnevno prođe dosta vozila Hitne pomoći, policije, vatrogasaca. Ali onda sam pogledala kroz prozor i videla da se nešto dogodilo u ovoj zgradi – rekla je jedna stanarka.
– Tuga. Jako me je ovo potreslo – priča starija Beograđanka koja je još u šoku zbog strašne nesreće.
Podsetimo, dečak je pao sa 9. sprata solitera solitera i zadobio teške povrede. Davao je znake života kada je prevezen u bolnicu, međutim, uprkos nadljudskim snagama lekara, dete je preminulo.
Prema saznanjima medija, mališan je pao na nižu zgradu, odnosno manji tržni centar koji se nalazi tik uz soliter.
Izvor: Blic
Preminuo dečak koji je sinoć pao sa 9. sprata u Beogradu, ne zna se šta se tačno desilo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.