Darkvud dab i Bisera Veletanlić oduševili Novosađane

Izvor: Novine novosadske, 27.Okt.2012, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darkvud dab i Bisera Veletanlić oduševili Novosađane

bisera_i_darkvud_dabOdličnim koncertom u Studiju “M” Radio Novog Sada, beogradska grupa Darkvud Dab počela je seriju zajedničkih nastupa sa Biserom Veletanlić, kojima promoviše svoj najnoviji album.
Podsetimo, pesma Darkvuda i Bisere Veletanlić  ”Nešto sasvim izvesno” bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << je najslušanija u protekloj godini, a takav uspeh nastavljen je izdanjem novog albuma pod imenom “Vidimo se”. Publika je na koncertu imala zadovoljstvo da prisustvuje autorskom izboru kompozicija sa dosadašnjih osam albuma, a unapređeni ritam i fuzija muzičara dodali su novu energiju projektu. Darkwood dub i Bisera Veletanlić, podigli su publiku na noge. Susret velike pevačice i publike, posle 20 godina pauze bio je emotivan.
Mnogo je razloga da Novi Sad bude prvi grad za početak velike turneje, jer publika u ovom gradu najbolje reaguje na muziku Darkvuda. Velikom uspehu udruženih snaga doprineli su visoko umetničko i profesionalno iskustvo.
Uz prepoznatljive pomalo ezoterične rifove, nadahnute dobrim prijemom publike, kao još jedno uigravanje, pred turneju, koncert Darkvuda i Bisere Veletanlić će biti održan i večeras u Studiju “M” Radio Novog Sada, a ekskluzivan snimak emitovan uskoro na Televiziji Novi Sad.
RTV

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.