DJB pozvao na bojkot sednice Skupštine, pridružio se LDP

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJB pozvao na bojkot sednice Skupštine, pridružio se LDP

Pokret Dosta je bilo pozvao je danas opozicione poslanike da bojkotuju sutrašnju sednicu parlamenta, a LDP je najavio da će se pridružiti tom pozivu.

Predsednik DJB Saša Radulović pozvao je sve opozicione poslanike u Skupštini Srbije da bojkotuju sutrašnju sednicu "zbog nedoličnog načina na koji je zakazana, te očiglednog nastojanja da se onemogući rasprava o smeni predsednice Skupštine Maje Gojković".

On je šefove poslaničkih grupa pozvao na sastanak sutra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pre zakazane sednice, da bi se dogovorili o zajedničkom nastupu.

Predsednik LDP Čedomir Jovanović je naveo da će oni bojkotovati sednicu parlamenta.

"SNS ima većinu u parlamentu i ima pravo da vlada, ali ta činjenica ih obavezuje na mnogo odgovornije ponašanje prema zemlji od onog koje je karakteristično za vlast u ovom trenutku. Ne pristajemo na takav odnos prema Srbiji, zbog čega ćemo bojkotovati sednicu parlamenta koja je organizovana po pravilima švercera sa crne berze, a ne poslanika Skupštine u 21. veku", ocenjuje Jovanović. Dodao je da ni najstariji poslanici ne pamte kada je zasedanje Skupštine počinjalo petkom u 15.30 časova.

Autor: Beta, Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nova sednica parlamenta, neke stranke pozivaju na bojkot

Izvor: B92, 26.Maj.2017, 00:40

Beograd -- Nova sednica Skupštine Srbije trebalo bi da počne danas, a pojedine partije pozvale su na bojkot sednice zbog "nedoličnog" načina na koji je zakazana...Bojkot su zatražili poslanici pokreta Dosta je bilo i Liberalno demokratske partije...LDP ocenjuje da je sednica parlamenta zakazana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.