Izvor: Radio 021, 07.Maj.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska policija uhapsila maloletnicu zbog dilovanja heroina

Službenici beranske i rožajske policije uhapsili su Š. R. (51) i maloletnu E. R. (14) iz Rožaja zbog sumnje da su se bavili uličnom prodajom heroina, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Navodi se da su "službenici Jedinice za borbu protiv droge CB Berane i službenici OB Rožaje, postupajući na osnovu operativnih informacija, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Rožajama, izvršili pretrese kuće koju koriste Š. R. (51) i E. R. (14) >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz Rožaja, koji su srodnici", prenosi RTCG.

U saopštenju stoji da su "pretresom maloletne E. R. policijski službenici pronašli i oduzeli 14 pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin". Navodi se da je "pretresom kuće pronađeno još jedno pvc pakovanje sa sadržajem iste materije i 2.000 evra za koje se sumnja da su stečena vršenjem krivičnog dela".

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su se Š. R. i E. R. bavili tzv. uličnom prodajom opojne droge. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se Š. R. i E. R. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivičnu prijavu neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u policijskom saopštenju.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.