Izvor: Radio 021, 27.Mar.2020, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi porodica starijih od 65 godina mogu umesto njih da produže registraciju vozila

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da tokom vanrednog stanja produženje registracije vozila na tehničkim pregledima umesto građana starijih od 65 godina mogu da obave mlađi članovi njihovih porodica.

U saopštenju se navodi da je neopohodno da oni podnesu zahtev na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima, uz obavezno prilaganje svoje lične karte i lične karte vlasnika vozila koji je stariji od 65 godina, uz ovlašćenje koje ne mora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << biti overeno kod notara.

Produženje registracije trenutno se obavlja isključivo na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima, saopštio je MUP Srbija.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Stefanović: Starijima od 65 vozila mogu da registruju njihova deca

Izvor: Beta, 27.Mar.2020

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da tokom vanrednog stanja produženje registracije vozila na tehničkim pregledima umesto gradjana starijih od 65 godina mogu obaviti njihovi potomci.Kako je objasnio, neophodno je da oni podnesu zahtev na tehničkim pregledima uz...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.