Izvor: Radio 021, 16.Apr.2021, 12:25

Brnabić o napadu na Daška Milinovića: Volela bih da se izrekne najteža kazna

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je da je napad na novinara Daška Milinovića u Novom Sadu "strašan i nedopustiv" i rekla da bi volela da napadači budu "najstrože kažnjeni".

"Malo je reći da osuđujem. Fizički napad je crvena granica, koja se u civilizovanom društvu ne sme preći", rekla je Brnabić, u obraćanju novinarima u Beogradu, posle sednice skupštinskog Odbora za Ustavna pitanja i zakonodavstvo.

Ona je rekla da su, koliko zna, svi nadležni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << organi reagovali - policija i tužilaštvo i očekuje da budu brzi i efikasi.

"Sudovi treba da efikasno urade svoj posao, volela bih da se izrekne najteža kazna za napad", naglasila je Brnabić.

Šta su o napadu rekla novinarska udruženja, predstavnici vlasti i opozicije, pročitajte na OVOM LINKU.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Brnabić: Nadam se da će napadači na novinara Milinovića dobiti najstrožu kaznu

Izvor: Beta, 16.Apr.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić osudila je danas napad na novinara Daška Milinovića u Novom Sadu, kao strašan i nedopustiv i rekla da bi volela da napadači budu "najstrože kažnjeni"."Malo je reći da osudjujem. Fizički napad je crvena granice koja se u civilizovanom društvu ne sme preći", rekla...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.