Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2022, 08:58

Bosanac Idriz savio manijaka na podu marketa i akciju prenosio uživo (VIDEO)

Kako prenose američki mediji, Idriz Redžović ispao je pravi heroj u Čikagu nakon što je spektakularno savladao lopova i držao ga čitavih 18 minuta, koliko je policiji trebalo da dođe na lice mesta.
Ceo događaj on je prenosio uživo na društvenim mrežama.
Redžović se fizički obračunao s muškarcem nakon što je ovaj navodno udario 19-godišnjeg zaposlenika trgovine „7-Eleven“.
Redžović inače ima crni pojas u điuđici i ima svoju akademiju u Čikagu, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Srpskainfo.
On se u radnji zatekao kao mušterija i primetio muškarca koji maltretira ljude.
– Prišao mi je i rekao šta gledaš – rekao je Redžović.
Redžović kaže da je nastavio da posmatra muškarca, koji je na kraju ušao u radnju. Tada je bio svedok kako osumnjičeni napada zaposlenika. Redžović kaže da su u tom trenutku prevladali njegovi instinkti.
– Video sam ga da je udario zaposlenog u glavu, skočio sam, zgrabio ga kao na treningu ovde, spustio ga, spljoštio ga kao palačinku i onda sam ga svezao kao perecu u poziciju tzv. „Gift Wrap“ ili „Twisting Arm Control“ – rekao je Redžović.
Redžović je 18 minuta prenosio čuvanje uživo, držeći čoveka na zemlji do dolaska policije.
– Ma daj čoveče – čuje se na snimku kako navodni lopov govori Redžoviću.
– Ne, ne puštam te, maltretirao si te devojke i onda si zamahnuo na tog radnika – rekao je Redžović.
Kada je policija stigla, uhapsila je osumnjičenog.
Pogledajte snimak:

Izašao sa svadbe, skinuo sako i spasao psa iz nabujale reke Lim (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.