Izvor: Radio 021, 20.Apr.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Đorđević: Na mitingu zbog patriotizma, Vučić konkretno radi za Srbiju

Bora Đorđević saopštio je razloge zbog kojih je "Riblja čorba" svirala u petak na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu.

"Odlučili smo da sviramo iz čisto patriotskih razloga. Vučić, Dačić i drugi konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću. Ne želimo da sviramo za "žute", koji su prodali Kosovo budzašto. Ne želimo da sviramo za onu što šamara nesrećnika sa Kosova. Čast nam je da delimo binu sa junacima sa Košara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Savest nam nalaže da pevamo za Srbiju", navedeno je u izjavi za "Novosti" koju su potpisali svi članovi grupe "Riblja čorba".

Grupa je nastup na mitingu počela pesmom "Radiću šta god hoću".

"Vidim da ste doputovali odasvud. Drago nam je da ovde sviramo za budućnost Srbije", rekao je Bora Đorđević. Nastup je završio porukom "Kosovo je Srbija".

Pre "Riblje čorbe" pevao je Aca Lukas.

"Drago mi je što sam predgrupa najvećem čoveku u Srbiji. Kako je dobro zvati se Aca i stajati ispred ovoliko ljudi", rekao je Lukas, koji je nastup završio pesmom Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa".

Na kraju mitinga nastupio je Oliver Mandić.

On je uoči skupa rekao da je "najmanje što može da učini u trenutku kad je naša zemlja napadnuta sa svih strana, da izađe pred ljude koji su se okupili u Beogradu".

"Verujem da u ovom trenutku svi moramo da budemo na liniji odbrane zemlje i ispunimo našu patriotsku dužnost", rekao je Mandić, koji je istakao da se među prvima učlanio u SNS.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.