Bora Čorba: Svirali smo iz patriotskih razloga VIDEO

Izvor: Mondo, 20.Apr.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora "Čorba": Svirali smo iz patriotskih razloga VIDEO

Grupa Riblja čorba navodi da je nastupila na mitingu "Budućnost Srbije" iz "patriotskih razloga". "Ne želimo da sviramo za 'žute', koji su prodali Kosovo budzašto!", naveli su u zajedničkoj izjavi članovi benda.

Završni skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije" vladajuće Srpske napredne stranke održan je u petak u Beogradu, a imao je i svoj muzički deo u kojem su nastupali folk pevač Aca Lukas >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << , potom rok bend Riblja čorba i na kraju Oliver Mandić.

Najistaknutiji član Riblje čorbe, Bora Đorđević, rekao je "Večernjim novostima" da je bend odlučio da nastupi na ovom političkom mitingu iz "patriotskih razloga". Tačnije, to je stav celog benda.

"Odlučili smo da sviramo iz čisto patriotskih razloga. Vučić, Dačić i drugi, konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću", navedeno je u zajedničkoj izjavi članova benda dostavljenoj "Novostima".

Istakli su i da im je bila čast što su delili binu sa junacima sa Košara i da im "savest nam nalaže da pevamo za Srbiju".

"Ne želimo da sviramo za 'žute', koji su prodali Kosovo budzašto!", poručili su iz Riblje čorbe.

Dačić opoziciji: "Ostani đubre do kraja"

VIDEO SA NASTUPA RIBLJE ČORBE

Izvor: Kurir

VIDEO SA NASTUPA RIBLJE ČORBE

Izvor: Kurir

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.