Izvor: Luftika.rs, 29.Nov.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolje da pomislimo da ste manijak koji opipava ženske gaće na pijaci, nego da ste došli u šoping za ženu koju volite

Počinje šoping groznica. Žene obuvaju najudobnije patike ili ravne čizme, okupljaju svoju žensku ekipu i spremaju se da se ako treba i otimaju za ono što su videle još ranije i strpljivo čekale da bude na popustu.
Izvinjavam se muškarcima što ih ne pominjem ovde u planovima, ali imam dovoljno godina i iskustva da sam se uverila kako “presrećno” moj muž dočekuje ovakve vesti sa izrazom lica kakvo se pravi na parastosu.
Otkriću vam tajnu – ovu priču sa parastos izrazom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << lica možete da okrenete u svoju korist. Svaki respektabilni muškarac će vam dati sve (čitaj sve svoje kartice) samo da ne nosi kese i čeka vas ispred kabine da probate 586 majicu i 612 suknji.
Napomena: Prestanite da se vređate što većina gospode misli da je suknja “ono kratko”, a haljina “ono dugačko”. Neće da nauče i baš ih briga šta je šta. Oni tu primećuju samo noge.
Situacija postaje gora kako se približavate radnji sa donjim vešom.
Elem, čak i kada kupujete seksi veš za njegove oči, on bi radije da vi izaberete. On će se već prilagoditi, ako me razumete. Njegovo je da skine, eventualno se divi par minuta (ne previše jer ćete biti uskraćeni za predigru, a i sam proces opštenja će se vidno smanjiti u minutima), a da stoji kao manijak ispred kabine dok je oko njega gomila čipke, ne želi.
A i ako ćemo iskreno, stvarno ima nešto neprirodno u slici muškarca koji tumara među gomilom veša.
Jednom sam prisustvovala sceni u kojoj devojka probava veš u kabini i traži od nesrećnog izabranika da stoji pored i klima glavom na svako njeno pomeranje zavese u novoj kombinaciji. Jadnik je menjao boje, vidno uznemiren. Kao da pokušaj da razmišlja o bilo čemu drugom osim o seksu nije bio dovoljan, njegova devojka je uradila još nešto. U jednom momentu je viknula: Gde gledaš ti? Nikada nisam videla čoveka kojem je bilo neprijatnije nego njemu u tom momentu.
Ima i onih, doduše retki su, koji šmekerski uđu u ovakve radnje, kupe ono što žele i odu. Nema blama, ni dvoumljenja. Oni, da se ne lažemo jer nismo mali, ovim pokušavaju da ukažu na dve stvari.
Prva je da su sami došli po veš za svoju damu jer ona uporno kupuje gaće na Mini Maus, a neće da joj kažu da je to aseksualno. Druga stvar je da hoće da vas iznenade, što svojim postupkom, što inicijativom koja ga čini pravim muškarcem po svim pravilima.
Iskoristiću ovu priliku da nešto sugerišem muškarcima, dakako iz najbolje namere.
Dakle, gospodo, nikada, ali nikada ne kupujte ženi veš na pijaci! Čak i onda kada vas je poslala na istu i dala vam instrukcije tipa: “Kupi mi kod Slavice, treći red sa vešom, roze i bele, samo da je pamuk”.
Ne nasedajte!
Čak i ako vam je žena i sto godina ste zajedno. Ogovaraće vas posle kod drugarica. Ne pitajte kako znam.
Ovo ima veze sa ugledom i to ne samo kod vaše žene ili devojke koja vas je poslala na pijacu po gaće. Osim što ste cicija koja hoće da uštedi na opštenju, vi možete kod nas, ostalih žena koje smo došle na pijacu po jabuke, izazvati gnušanje. I odaću vam tajnu – Bolje da pomislimo da ste manijak koji opipava ženske gaće jer ima fetiš, nego da mislimo da ste ovde došli u šoping za ženu koju volite. Ovo važi i za devojku, ali i švalerku.
Pogotovo za švalerku.
Dakle, sada kada znate šta ne treba da radite, gledajte utakmicu, komentarišite korumpiranog sudiju jer niste zbog njega uboli tiket i čekajte. Da se dama vrati iz kupovine i prezentuje vam za šta se otimala sa ostalim ženama.
I ovde ima par pravila. Šta god da je kupila od veša i obukla ga pred vama da date svoj sud ne govorite ni pod pretnjom pištoljem sve što mislite. Ovde mislim na par ustaljenih, nepodobnih rečenica tipa : Nemaš ti grudi za taj veš, U tim gaćama se vidi da si se ugojila ili – za one muškarce koji žive na ivici – Na slici koju si mi poslala taj veš lepše izgleda nego uživo!
Klimajte glavom, ispuštajte zvuke poput onih koje ispušta ona dok “probavate veš” ili jednostavno ustanite i realizujte ono zbog čega vam je ovo paradiranje u gaćama i brusu i omogućeno.
Srećni popusti svima koji slave. I momci, ne vidimo se ni kod kabine, a ni na pijaci.
Svi pričaju o sniženjima za Black Friday, a niko nas ne upozorava na prevare trgovaca

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.