Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2022, 15:28

Bila je jedna od najlepših srpskih voditeljka, udala se za milionera i nestala sa scene

Branke Nevistić se sigurno svi sećate. Početkom 2000-ih je važila za jednu od najlepših voditeljki i omiljeno tv lice mnogima.
Vodila je mnoge emisije, a onda je „preko noći“ nestala sa javne scene. Mnogi se godinama pitaju gde je i čime se sad bavi.
Ona je 2014. godine izgovorila sudbonosno “da” bogatom biznismenu Branislavu Grujiću, čije prezime danas nosi, a luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.
 


>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<




View this post on Instagram

















 
A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde)


‒ Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše ‒ ispričala je voditeljka posle udaje.
Branka se posvetila porodičnom životu. A iako je nema u medijima, ona je i te kako aktivna na društvenim mrežama gde redovno pratioce izveštva o događajima iz svog života. Na njenom profilu vrlo često se mogu videti fotografije sa egzotičnih destinacija.
Sa porodicom živi u jednom elitnom naselju u Beogradu.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde)


Inače, iz prvog braka sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, Branka Nevistić ima sina Luku.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde)


Voditeljka RTS-a u seksi izdanju raspametila pratioce, ovakvu je ne viđamo često!
Izvor: Still

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.